Your own Suit

Unieke leotards voor gym en dans sporten
Ritmische gym, Acrogym, Dansgarde, Synchroon Zwemmen, Kunstschaatsen, Twirlen

op maat gemaakt eclusief en uniek rg leotard,

Your own Suit

"Your own suit" staat voor je eigen unieke leotard (pakje) voor ritmische gym, acrogym, twirlen, dansmariekes, turnen, kunstschaatsen, rolschaatsen, synchroon zwemmen etc.
Wil jij een unieke leotard passend bij jouw muziek op jouw wedstrijd dan kan ik dat voor je maken. Ik maak jouw leotard op jouw eigen maten. Ik heb jarenlang ervaring in het maken van kleding en ben sinds juni 2015 gecertiviseerd Coupeuse Lingerie.
Mijn jongste dochter heeft lang aan Ritmische Gymnastiek gedaan. Ik maakte vanaf het begin leotards voor haar. Het showelement, de glitter en glamour, ik vind het prachtig om te zien. Ik kan mijn creativiteit kwijt in het bedenken en decoreren van de leotards. Al snel kwam de vraag van anderen of ik leotards voor hen wilde maken en inmiddels is het aantal leotards groeiende.

Hoe komt een opdracht tot stand?

De makkelijkste manier om mij te bereiken is per mail. Het mailadres staat onderaan deze pagina. In de mail geef je aan hoe jij je leotard (pakje) voor je ziet en ik kan dan een prijsindicatie geven.
Ben je geïnteresseerd dan kunnen we een afspraak maken voor een bezoek hier aan huis. Tijdens dat bezoek wordt duidelijk gemaakt hoe het pakje eruit moet gaan zien. Als duidelijk is hoe het pakje eruit gaat zien worden de stoffen erbij gelegd. Soms wijken die van de tekening af of wil je zelf andere kleuren. Ik heb inmiddels een kast vol verschillende kleuren dus er is keus genoeg. Tot slot wordt de persoon waar het pakje voor wordt gemaakt opgemeten. Dit gebeurt over het ondergoed. Het is dus het prettigst om het ondergoed te dragen dat je straks ook onder je pakje gaat dragen.
De opdracht is tot stand gekomen en een tijdsindicatie wordt vastgesteld wanneer het pakje ongeveer klaar zal zijn. Dit ligt aan het aantal opdrachten dat er dan al eventueel ligt. Wees dus ruim op tijd vóór de wedstrijden beginnen met de aanvraag voor je leotard (pakje)!

Onderpakjes

onderpakje, rhythmic gymnastic leotard

Wedstrijdpakken moeten door de vele kleuren, pailletten en steentjes erg voorzichtig behandeld worden, willen ze mooi blijven. Ze kunnen het best op de hand gewassen worden en gelijk opgehangen. Het liefst zo weinig mogelijk. Het is dan ook aan te raden om er een onderpakje onder te dragen.
Onderpakjes worden door mij alleen in combinatie met een wedstrijdpak gemaakt. Prijs € 19.-

Leotards te koop

Naast opdrachten maak ik ook leotards voor de verkoop. Daarvoor heb ik dan maten gebruikt van meisjes waar ik al eens een leotard voor gemaakt heb. Zie daarvoor de 'leotards te koop' pagina.

Als je leotard af is...

leotards kunnen op afspraak bij mij thuis afgehaald worden. Ze kunnen echter ook naar jou verstuurd worden. Dit gebeurt via My Parcel. Leotards worden per pakketpost verstuurd. De pakketten krijgen een nummer waarmee ze te traceren zijn en zijn verzekerd tegen verlies en schade. Tarief binnen Nederland is € 10.- en binnen Europa ligt dit tussen de € 11.- en € 18.75.

Hopelijk heb je iets aan deze informatie gehad en ben je geïnteresseerd geraakt in een leotard van Your own Suit.
Stuur een mail en ik zie je opdracht graag tegemoet.

Jolanda Verbeek

Meisje in zwart kanten rg leotard met bal. Op maat gemaakt exclusief en uniek ritmisch gympakje, tailor made unique rhythmic gymnastic leotard, rg leotard Meisje in groen rg pakje met lint, op maat gemaakt exclusief en uniek ritmisch gympakje, tailor made unique rhythmic gymnastic leotard, rg leotard

naar boven